Dansende struisvogels

Dit schilderij is geïnspireerd op een prachtig schouwspel dat ik heb gezien op een farm met struisvogels in Zuid-Afrika. Het mannetje probeerde het vrouwtje te verleiden met een sierlijke dans.

Lees meer »

Roodborstje in de tuin

In de top van ons sierpeer-boompje zit sinds een paar weken regelmatig een roodborstje te pronken en te fluiten. Ik had al geprobeerd om van achter het raam een foto te maken, maar dat geeft toch niet zo'n mooi resultaat.

Lees meer »

Brutaal aapje

Vandaag kwam ik tot de ontdekking dat ik in Zuid-Afrika een heel brutaal aapje heb gefotografeerd. Ik zag namelijk nu pas dat de kleine rakker zijn tong uitstak!

Lees meer »

Ik zal voor je zorgen

Na een heerlijke vakantie in Zuid-Afrika ben ik teruggekeerd met een hoofd vol inspiratie. Ik kan dan ook niet wachten om nieuw werk te gaan maken.

Lees meer »

IJsland blijft een favoriet

Mijn gedachten dwaalden weer eens af naar IJsland. Van alle landen die ik heb bezocht, blijft IJsland absoluut een favoriet. Ik kan van alles schrijven over hoe mooi het er is, maar ik denk dat de foto's genoeg zeggen.

Lees meer »

Winterse sferen

Soms als ik 's ochtends de gordijnen open, denk ik: wauw. Ik moet NU naar buiten! Zo'n ochtend was het vandaag, wat een prachtige dag!

Lees meer »