Over Carmen

het gezicht achter de schilderijen & foto's

“Met een penseel of een camera in mijn hand voel ik me gelukkig.” 

Hallo, leuk dat je meer over mij wilt weten!

Ik ben Carmen de Bruijn, Nederlandse van geboorte en nu met manlief en onze teckel Tinus woonachtig in het Belgische Lommel.

In de laatste 20 jaar is mijn werk steeds meer de creatieve kant opgegaan. Ik heb bij verschillende bedrijven gewerkt als jurist en ben in 2005 gestart als freelance (juridisch en journalistiek) tekstschrijver. Zoals dat soms gaat, nam mijn leven een paar verrassende wendingen; deels door het volgen van mijn passies, maar ook ‘gedwongen’ door een chronische ziekte.

Inmiddels ben ik al geruime tijd werkzaam als kunstschilder en fotograaf. Met een penseel of een camera in mijn hand voel ik me gelukkig.

 

Natuur en reizen als inspiratie

In al mijn werk is de natuur een grote inspiratiebron. Van dieren tot prachtige landschappen en bloemen ... ik geniet er enorm van, of het nu in de achtertuin is of op reis.

Reizen is een passie die ik deel met mijn man. Onze ultieme reisbestemming is een combinatie van veel natuur en leuke, intieme steden of pittoreske dorpjes.

We hebben het geluk dat we al heel wat mooie plekken mochten bezoeken. Favoriete landen/gebieden: Bolivia, IJsland, Nieuw-Zeeland, Peru, Zuid-Afrika, Namibië, de Lofoten en Yellowstone.