Boulders Beach - pinguïn paradijs

Toen we naar Zuid-Afrika gingen, stond deze plek hoog op ons lijstje om te bezoeken: Boulders Beach, een mooi zandstrand aan de oostkant van het Kaapse schiereiland. Dit strand is de thuisbasis van een grote pinguïnkolonie. Het is geweldig om te zien hoe de pinguïns liggen te zonnen en te luieren en in kleine groepjes of alleen het water in waggelen om een visje te gaan vangen of om lekker af te koelen. Hier zou je mij dus iedere ochtend kunnen droppen en als de zon onder is weer op komen halen. 

Lees meer »

Banjo bass & little bird

Oké, dit schilderij is af! Een aantal jaar geleden zag ik een muzikante op dit instrument spelen in een park in New York. Ze maakte deel uit van het duo: Coyote & Crow. Terwijl ik naar hun vrolijke muziek luisterde, kreeg ik meteen het idee om dit mooie instrument een keer in een schilderij te gebruiken. En dit is het resultaat.

Lees meer »

Namibische zonsondergang

De vele zebra's die we in Namibië hebben gezien, hebben mij geïnspireerd tot het maken van dit schilderij. Vandaag heb ik de laatste penseelstreken gezet en het schilderij gesigneerd.

Lees meer »