Donsletters

Het is een heuglijke dag vandaag, want mijn nieuwe project ‘donsletters’ is geboren: 🌱𝘯𝘢𝘵𝘶𝘶𝘳lijke gedichten, quotes & tekeningen🌱⁣⁣⁣⁣⁣.⁣‘Donsletters’ brengt drie van mijn passies bij elkaar: (gedichten) schrijven, tekenen en de natuur. Ik kan in ieder geval beloven dat onze gevederde vrienden hierin een grote rol gaan spelen.

Lees meer »

Fijne feestdagen en happy 2023!

De kerstboom staat te pronken in de woonkamer en George Michael zingt weer iedere dag op de radio dat hij ‘Last Christmas’ zijn hart heeft weggegeven. Gelukkig maar, sommige dingen veranderen nooit. Dus.

Lees meer »

Look at me

Deze trotse tijger kijkt hooghartig door zijn hippe brilletje. Hij is cool maar ook slim en lijkt met deze trendy bril misschien wel een beetje een nerd. De zachte pastelkleuren geven hem een aaibaar en vriendelijk uiterlijk en zijn blik dwingt je om naar hem te kijken, vandaar ook de titel 'Look at me’/‘Kijk naar mij’.

Lees meer »

Bosweerspiegeling

Voor een idee voor een groter schilderij heb ik eerst een kleinere versie gemaakt in aquarel. Inmiddels staat deze versie te pronken in een lijstje. Ik vind het mooi hoe de kleuren in elkaar overvloeien. Een aquarel is op dat gebied altijd een beetje onvoorspelbaar op een leuke manier.

Lees meer »

Krullen-vrouwke

Bij het bekijken van foto's uit de jaren 90, kwam ik mezelf tegen met een hoofd vol krullen. Ik kreeg spontaan zin om weer eens een krullen-vrouwke te schilderen.

Lees meer »

Nu op mijn werktafel ...

Nu op mijn werktafel: het begin van wat één kunstwerk moet worden, bestaande uit 50 losse aquarellen van elk 12 x 12 cm. Dit bericht wordt dus vervolgd! Op de foto rechts is mijn lieve 'assistent' te zien; hij houdt alles vanuit zijn mand in de gaten.

Lees meer »